Papiervernietiger huren

De aanschaf van een professionele papiervernietiger gaat samen met hoge kosten. Niet alleen de papiervernietiger is relatief duur, maar ook het onderhoud van deze apparaten kan flink in de papieren lopen. Daarom kiezen sommige bedrijven voor de huur van een papiervernietiger voor de vernietiging van grote hoeveelheden vertrouwelijk papier. Maar een professionele papiervernietiger huren kan duurder worden dan u verwacht.

Prijs huren papiervernietiger

De huur van een papiervernietiger wordt vaak berekend op de volgende punten:

  • Eventuele borgkosten
  • Bezorgkosten van de papiervernietiger
  • Kosten afvoeren vanĀ papiersnippers
  • Huurkosten

Daarbij komt ook dat u tijd kwijt bent met het versnipperen van het papier. Gemiddeld kost het huren van een papiervernietiger voor enkele dagen al gauw een paar honderd euro.

Wij adviseren papiervernietiging

Naast het kopen of huren van een papiervernietiger heeft u ook nog de keuze voor een derde alternatief, namelijk papiervernietiging. Papiervernietiging is de dienstverlening die wij en andere datavernietigers in Nederland aanbieden aan bedrijven. Bij ons wordt u volkomen ontzorgd, wij regel namelijk de gehele vernietiging van uw vertrouwelijke papier. Dit begint bij het plaatsen van beveiligde containers voor uw documenten, het ophalen van uw papier tot en met de vernietiging op onze vernietigingslocatie in Haarlem. Wij verzorgen papiervernietiging op eenmalige basis maar ook op basis van een abonnement. Uw papier wordt dan op frequente basis opgehaald en vernietigd, gemakkelijk en vertrouwd.

Wij zijn van mening dat de dienstverlening vaak nog goedkoper is dan de huur van een dure papiervernietiger. Wilt u meer weten over papiervernietiging? Kijkt u dan eens op onze andere website over papiervernietiging, of bel vrijblijvend 023 – 532 1960. U komt dan in contact met een van onze werknemers van Brantjes Data-Vernietiging.